Super ‘kemut’ dengan Garam Buluh

“Isteri Wak Din sudah berusia 50an. Wak Din walaupun dah lebih 60 tahun usia tapi masih power sebab amalkan Garam Buluh. Tetapi, apabila lawannya tak power Wak Din komplen…Then Wak Din sarankan apa yang dia amalkan pada isteri. Alhamdulillah rendam cipap dalam air garam buluh, kemutan semakin bertambah…” – dipetik daripada iklan di web.

Jangan anggap post ini lucah kerana hakikatnya, kita akan melalui semua ini, dan satu masa nanti kita akan mencari juga penawar bagi kekurangan pada diri kita. Mustahil??? Sebenarnya kalau diamalkan selalu, ia akan berkesan, seperti cerita di atas.

Garam Buluh yang mengandungi lemak buluh, bertindak pada kulit dan menjadi antiseptik, membantu membasmi kuman dan bau yang kurang enak. Sifat anti-oksida garam buluh akan menegangkan kulit dan menjadikannya kembali anjal. Apabila Garam Buluh diamalkan sebagai minuman dan rendaman secara berterusan hari demi hari, ia akan membantu badan memperbaiki sel-sel yang telah rosak dan menguatkan otot, disebabkan oleh kandungan magnesium yang tinggi dalam Garam Buluh. Hasilnya kemutan menjadi seperti di masa muda, mungkin lebih baik daripada itu. Pasti ada lain-lain mineral di antara 76 mineral yang ada di dalam Garam Buluh ini yang turut membantu.

Tak perlu lagi puan-puan risau suami akan mencari wanita yang lebih muda kerana penawarnya ada di sini, Insya’Allah, suami akan sentiasa teringat, dan meminta lagi…dan lagi…dan lagiiii

Bagi para suami pula, cuba sapukan sedikit air garam buluh bagi menambah kekuatan pada otot zakar dan membolehkan zakar lebih tahan terhadap geseran semasa berjuang. Untuk mudah melakukan sebegini setiap hari, minum di bilik tidur, bukan di dapur. Takut-takut anak-anak atau orang yang bukan muhrim kita ternampak pulak amalan kita dan nanti disangka lain pula. Bak kata orang sharing is caring, dan bukan pula perkongsian ini untuk tujuan yang tidak baik. Bakal suami digalakkan mencuba bagi meningkatkan first-impression isteri kelak.

Untuk pesanan, hubungi +60104008162 (Telefon, SMS atau Whatsapp). Penghantaran adalah percuma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s