Mengenai Laman Ini

Assalammualaikum warahmatullahi wabarokatuh dan salam sejahtera…

Saya merupakan seorang anak, suami dan bapa yang mementingkan kesihatan, keharmonian dan kebahagian di dalam keluarga. Di samping itu juga saya merupakan seorang usahawan kecil-kecilan mengedarkan Garam Buluh di samping beberapa produk lain yang terbaik di pasaran.

Blog ini saya sediakan bagi para pelanggan khususnya dan lain-lain pembaca yang berminat ingin mengetahu lebih lanjut mengenai Garam Buluh dan mengapa ia patut menjadi sebahagian daripada hidup kita. Allah telah berfirman bahawa bagi semua penyakit, telah disediakan penawarnya, kecuali mati dan tua. Salah satu penawar yang dikurniakan kepada kita ialah Garam Buluh. Proses penghasilannya yang unik dan bersih menjadikannya begitu mujarab, dengan izin Allah, bagi menyembuhkan pelbagai jenis penyakit, dan mencegah penyakit yang belum menghinggapi kita.

Mencari rezeki adalah penting bagi saya supaya dapat menampung keperluan kami sekeluarga, tapi adalah lebih penting mencari rezeki dalam keadaan yang sihat dan bertenaga setiap hari. Pengetahuan akan semakin bertambah dengan semakin banyaknya pengetahuan yang dikongsi. Saya merasa gembira dapat berkongsi pengetahuan mengenai Garam Buluh bersama anda sekalian di blog ini.

Semoga kita semakin sihat dan produktif bersama keluarga tercinta.

 

Salam sihat daripada saya,

-SYED FAIZAL AL-ATAS-

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s